Επισκευές

Μπορούμε να εξασφαλίσουμε άμεση παράδοση των ανταλλακτικών, ή ακόμα και ολόκληρων αντλιών (σε επείγουσες περιπτώσεις) εντός λίγων ωρών εως 115kW και εως DN300 για τις αντλιες λυματων σειρας PXFLOW και εως 230kW ισχύ για τις αντλίες των γεωτρήσεων.

Η επιλογή μιας υποβρύχιας αντλίας γεωτρήσεων δεν θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας αν δεν υποστηρίζεται από ένα καλά οργανωμένο SERVICE – ΕΠΙΣΚΕΥΗ και ΑΜΕΣΗ εξυπηρέτηση.
Η πολύχρονη εμπειρία και μοναδική τεχνογνωσία, που διαθέτουμε στον χώρο των αντλιών, μας κάνουν ασυναγώνιστους.

Προσφέρουμε αυθημερόν εξυπηρέτηση στους πελάτες μας με χαμηλό κόστος. Προστατεύουμε τους αγρότες από το άγχος της χαμένης σοδειάς.
Δίνουμε άμεσες λύσεις σε Δ.Ε.Υ.Α., Δήμους, Κοινότητες, Υπηρεσίες, Βιομηχανίες, Ξενοδοχεία, Ιχθυοκαλλιέργειες, ΑΚΟΜΑ και στα ερευνητικά σκάφη του ΟΤΕ που χρησιμοποιούν ηλεκτροκινητήρες PLEUGER.

Εμείς στη PLEUGER – ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΤΟΣ, δεν αντιμετωπίζουμε την επισκευή αντλίας σαν υπόθεση ρουτίνας αλλά έχουμε δημιουργήσει στο τμήμα επισκευών μια ειδική ομάδα μελέτης -αποτελούμενη από Έλληνες και Γερμανούς τεχνικούς- που αναλύουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Συνθήκες γεώτρησης, νερού, συμπεριφοράς υλικών, τάση δικτύου, αυτοματισμοί πίνακα κ.τ.λ. αποτελούν παράγοντες για έρευνα και μελέτη, για να βρεθούν οι αιτίες, να προταθούν οι λύσεις, να εξαλειφθούν τα προβλήματα.
Προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες οικονομοτεχνικές λύσεις με χαμηλό κόστος επισκευών για αντλίες γεωτρήσεων, ακαθάρτων και λυμάτων.

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε, όπως και τους μελλοντικούς συνεργάτες μας, με την ίδια υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

δοκιμαστηριο αντλιων